Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Cégünk projektmenedzsment szolgáltatása magas szintű szakmai tudáson alapszik. A megbízó érdekeit folyamatosan szem előtt tartva, cégünk képes, független szereplőként a projektet sikerre vinni. Nem csupán az operatív folyamatokat koordináljuk, hanem az adminisztrációs kötelezettségeket is nyomon követjük valamint közvetítőként lépünk fel a megbízó és minden további szereplő között. Folyamatos javaslattételekkel elősegítjük a szervezet fejlődését, az erőforrások optimális kihasználását. A megbízó helyett visszük végbe a folyamatokat lépésről lépésre, felügyeljük a végrehajtást, és elemezzük a tervezett és valós eredmények tükrében a projekt sikerességét.

A projektmenedzsment kiszervezésével a megbízó nem csupán szakmai segítséghez jut, hanem jelentős költségeket is megtakarít. A szolgáltatás részét képezi, a megvalósítás során a költséghatékonyság folyamatos felülvizsgálata, a költségeket csökkentő tételek és a folyamatokat racionalizáló elemek maximális kihasználása.

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat részletesebben megismerni és árajánlatot kíván kérni, hívjon bennünket a 06-30-33-23-999-es telefonszámon, vagy írjon nekünk info@iku.hu e-mail címre, hogy már holnap belevághasson terveinek megvalósításába!